Bli giver med AvtaleGiro

Vi anbefaler alle givere å gi via AvtaleGiro.

Hva er AvtaleGiro?
Avtalegiro er en avtale mellom deg, menigheten og banken din(via bankenes betalingstjeneste) Du underskriver avtalen og sender den inn til menigheten som igjen knytter ett KID-nummer til denne avtalen. Da blir det beløpet du ønsker automatisk trukket fra din konto på den dagen du ønsker det.

Hvorfor bør jeg benytte AvtaleGiro?
Avtalegiro er en billigere løsning for menigheten når det gjelder regnskap og det er en sikrere metode når det gjelder føring av regnskap.

Hvis jeg gir med AvtaleGiro kan jeg da være sikker på at min gave blir registrert som gave med skattefradrag?
Ja dette er den sikreste måten å registrere din gave og få dette rapportert til skattemyndighetene. Vanlige gaver blir også registrert, men dette er en manuell prosess og feil kan skje.

Hvordan gjør jeg dette i praksis?
Benytt lenken under. Så skriver du ut det tilsendte dokumentet. Skriv under (kontoeiers underskrift) Gi så brevet til en representant for menighetens ansatte. Dette blir så sendt til NETS (tidligere bankenes betalingstjeneste) og registrert. Dette tar ett par uker.

Her kan du melde deg på som giver via avtalegiro.

Givertjeneste for ungdom!

Les mer her.