Kontakt for utleie

Ønsker du å leie eller har spørsmål om leie av bydelssal eller menighetsbrakke eller Bogafjell kirke så ta kontakt med:

Rut Høllesli

Epost: rh684@kirken.no

Telefon: 48 99 71 05 (tirsdag, torsdag og fredag)

Utleie

Utleieregler for bydelssalen i Bogafjell kirke

Er vedtatt I Bogafjell sokneråd 25.04.2012.sak 10/2012 , revidert 8.05.2013

Formål

• Kirken skal være et møtested for lokalbefolkningen i Bogafjell og Figgjo bydeler
  • Bydelssalen er et sted for kulturarrangement og miljøskapende aktivitet i bydelene
  • Aktiviteter og arrangement kan ikke være i strid med kirkens grunnsyn
  • Det kan gjøres egeninnsats fra lag og organisasjoner.
  •

• Foreninger og lag med lokal tilknytning
  • Private arrangement
  • bedriftsarrangement

Beskrivelse

• Kirken leier ut Bydelssalen med utstyr til lag , foreninger og andre brukergrupper
  • Utleie kan skje til lag, organisasjoner og foreninger og lignende ved :Leie flere ganger for ett skoleår iflg. bestilling eller til enkelte arrangement etter bestilling
  • Driften er basert på brukermedvirkning
  • Arrangementene må være alkoholfrie/ rusfrie.

Pris for lag og foreninger

• Lokale lag og foreninger betaler ikke leie i bydelssalen, men betaler for eventuelt bruk av ekstra utstyr og for renhold eller vasker selv. Lokalet skal forlates i den stand det var da de kom. Dersom det blir nødvendig med renhold fordi leietaker ikke har gjort som avtalt, faktureres leietaker for det.

Søknadsfrist er 1. mai for flerleie, eller fortløpende hvis ledig

Utleie av bydelssalen til private, selskap, minnesamvær, dåp , konferanser og annet:

• Se prisliste for utleie
  • Det selges tilleggspakker etter eget menyforslag, spør etter menyforslag
  • Annet etter avtale
  •

• Vakttjeneste , brannansvarlig ved alle arrangement. Leietaker kan ta dette ansvaret selv, eller betale for vakt /brannansvarlig. Pris avtales på forhånd med administrasjonen
  • Eventuelt pris og behov for lydtekniker, lystekniker eller annet personell avtales med administrasjonen i forkant av arrangement.

Spesielt om renhold

• Dersom renhold kreves utenom ordinær arbeidstid kan det faktureres kostpris med tillegg.
  • Annet etter avtale

Dette skjer i bydelssalen