Menighetsweekend

Menighetsweekend 2017

Bli med på weekend med Bogafjell menighet! Det blir ei helg fullstappet med kjekke aktiviteter for store og små, familiesamlinger, god lovsang og sosialt samvær.

Bli med, enten du kjenner mange eller få i menigheten, dette blir ei helg med nye bekjentskap og vennskap!

Når:   1.-3. september

Hvor: Horve Ungdomssenter

Påmeldingsfrist er 5.juni (påmeldingen åpner 22.mai)

Vi legger opp til et kjekt program for både både små og store, for familier med barn og for voksne uten barn. Alle er velkomne!

Selv om Greenhouse i år ikke annonserer dette som en egen weekend, er ungdommene like velkomne og det vil være opplegg også tilpasset dem.

Det er begrenset antall plasser, så ta ikke sjansen på å vente med å melde dere på!

For mer informasjon kontakt Kari Winther Malde på 98651521 eller kariims@gmail.com

Priser (overnatting og mat for hele helgen, samt utvask av rom): Er ikke helt klare, men kommer før påmeldingen begynner
Voksne:                         1250,-
Barne (4 år - 7.klasse):    670,-
Ungdom (8.kl - 3VGS):    920,-
Makspris familie er:         4090,-

Familier som melder seg på betaler kr 500 ved påmelding (refunderes ikke ved avmelding), resten av beløpet kommer på giro i etterkant av weekenden.

Påmelding starter 22.mai og skjer via deltager.no

Påmeldingsfristen er nå gått ut, hvis du forsatt vil melde deg på så ta kontakt med Kari Malde.
For mer informasjon kontakt Kari Malde på 98651521 eller kariims@gmail.com

For mer info om Horve ungdomssenter les her